keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Viimeisillä kouluviikoilla tapahtuu

Kesäloma tulee kohisten. Kevään retkiä ja tapahtumia sekä tietysti itse kesälomaakin odotetaan vesi kielellä. Tämä näkyykin ajoittain pienenä rauhattomuutena.

Parit kokeet ehdimme kuitenkin vielä pitää. Torstaina 19.5. on viimeisestä matikan jaksosta koe. Matikan kertauskoe on keskiviikkona 25.5. Kertauskokeeseen voi harjoitella tekemällä esimerkiksi kirjan lopussa olevia kertaustehtäviä. Tämän kokeen painoarvo ei arvioinnissa ole niin suuri kuin muiden, tosin tässä kokeessa pärjäämällä saa plussaa arviointiin. Fyke-koe pidetään perjantaina 27.5.


Ensi viikon tiistaille haastoimme 6A-luokan pesisotteluun. Luvassa on siis jopa jääkiekon loppuotteluakin jännittävämpi koitos. Ilmassa on siis todellista maaotteluhenkeä. Ilmaveivit jää varmasti tässä ottelussa tekemättä, mutta varmaan on, että tunteita ei tästä pelistä tule puuttumaan.

Torstaina 26.5. lähtee koululta joukkue yleisurheilukisoihin Urskiin. Kisoihin lähtijä saavat viimeistään alkuviikosta tiedotteen kisapäivästä.

Viimeinen viikko kuluukin sitten alakouluaikaa muistellessa ja luokkaa raivatessa. Ja tiistaille 31.5 on ohjelmassa retki Astuvansalmelle.

Perjantaina 3.6. kuudesluokkalaiset ovat haastaneet opettajat pesisotteluun. Pesisottelun jälkeen on luvassa sitten hieman erilainen koululounas. Särkänniemen ja Astuvansalmen reissujen jälkeen leirikouluun kerättyä rahaa jää vielä hieman jäljelle, joten tällä rahalla loihdimme oppilaiden toiveiden mukaisen lounaan. Luvassa on monenmoisten herkkujen täyttämä pöytä....

Kokokoulun tiedote on ollut tänään jaossa reppupostissa. Jos sitä ei repusta löydy, voi sen käydä lukaisemassa koulun nettisivuilta.

Terveisin,
Markus-ope

Ei kommentteja: